zonwering

Zonlicht is
controleerbaar.

Architectenbureau’s hebben het ons vaker getoond: zonlicht, al dan niet rechtstreeks, is altijd controleerbaar. En de manier waarop het binnenkomt, waarop we het ervaren, waarop we ervan genieten is gebaseerd op slechts een aspect: jouw eigen wens.

Wil je bijvoorbeeld dat de werkruimten in je gerenoveerde stadswoning minder natuurlijk licht binnenkrijgen naarmate het avond wordt, dan kan je dat gemakkelijk doen met slim-geplaatste zonwering, die zowel rekening houdt met direct (de volle zon) als indirect (via reflecties op de muren, ramen, decoratiepanelen,… van je buren) zonlicht.

Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven zonweringstijlen

Zonwering Schepers

Oké, zonlicht valt dus perfect te behandelen, te controleren, te sturen, maar hoe doe je dat nu precies? Wel, met zes zonweringstijlen die je persoonlijke behoeften elk vanuit hun eigen sterkte vervullen.

  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Zonwering die past op elk glas
  • Buitenjaloezieën
  • Uitvalschermen
  • Zijdelings wind-zonnescherm

Opties, opties, opties

Aanpasbaarheid is een van de sterkste troeven van de Harol-zonwering die je bij Schepers NV kan krijgen. Reken dus gerust op de keuze tussen meer dan 300 RAL- en structuurlakkleuren; in- op- en voorzetbouw; sturing door zonne-energie; draadloze bediening; zip-systemen; regen- en zonlichtsensoren; verlichting en verwarming, al dan niet met elkaar gecombineerd;… En, weet je al wat je gaat nemen?

Sterk maatwerk

Persoonlijk maatwerk is sterk maatwerk. Iets dat speciaal voor jou gemaakt is, op maat van jouw eigen woning, hoe groot of compact dan ook, voelt gewoon veel beter aan dan een massamarktproduct wier unieke eigenschappen maar tot in de limieten van jouw wensen vloeien. En dat kunnen we ons zon-comfortabel binnenleven moeilijk aandoen, toch?

Zonwering

Screens

Verandazonwering

Buitenjaloezieën

Uitvalschermen

Zijdelings windzonnescherm