Rolluiken

Veilige en hittewerende rolluiken

Rolluiken zijn vooral een perfecte beveiliging tegen inbraak. Zij geven u een veiliger gevoel en hebben ook nog een akoestische en isolerende waarde. Daarom zijn de betere rolluiken dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium of duurzaam kunststof.

Inbouwrolluiken

Kwaliteitsvolle rolluiken bestaan uit een aantal lamellen die gevuld zijn met schuim die de extra isolatie en stevigheid biedt. Al deze eigenschappen geven de rolluiken enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden insecten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten.

Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties te plaatsen. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. De keuze voor inbouwrolluiken dient meestal genomen bij de opbouw van een project. De voorzetrolluiken bieden een gemakkelijke en ook elegante oplossing voor bestaande gebouwen. Schepers NV levert zowel inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en rolhekken.

Bestaande rolluiken kunnen wij elektrisch maken of zelfs te besturen met een afstandsbediening of beter nog met een weekklok !

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte te vragen!

Rolluiken