buitenleven

Terrasoverkappingen in
alle
vormen en maten.

Welkom bij alles dat leeft, dat groen is, dat bruist van gezelligheid. Welkom op jouw terras.

De zon schijnt. En het is zalig buiten. De ijskoude cocktail staat ook al te wachten, dus zet je er gerust bij in de lounge, en ontdek hoe buitenlevendig je tuin wel niet kan zijn.

Harol-specialist van A tot H

Terrasoverkapping met lamellen dak

Weet je nog, de zon uit de inleiding? Die is weg. En het begin kei hard te regenen. Maar jij hoeft helemaal niet naar binnen, hoor. Nee, nee. Jouw luxeterrasgebouw met lamellen dak beschermt je tegen druppels, weer én wind tot 130 km/u. En zo verleng je de gezelligheid van je buitenleven tot ver voorbij het seizoen.

Terrasoverkapping met vouwdak (patio)

Zo’n beetje de cabrio van de terrasoverkappingen, maar dan wel wel met doeken die niet alleen vuurzelfdovend zijn, maar ook antischimmelwerkend en 100 % waterdicht. Kortom: even genietbaar in de felle zon als tijdens hevige regenval, en zelfs daartussen. Win-win-win.

Pergola/veranda

De meest vrije en authentieke terrasoverkapping van allemaal. Met dunne poten, een schroefloos clip-on design en hoogwaardige kwaliteitsdoeken die samen je verticale terrasstructuur creëren. Aan de muur bevestigd of niet (Duostore), dat kies je zelf.

Opties, opties, opties

Voeg nieuwe dimensies toe aan je terrasoverkapping met opties zoals verwarming, dimbaar licht, wandpanelen in glas- of screen-vorm, meer dan 300 RAL- en structuurlakkleuren, zelfreiniging, regensensoren,… Of maak het jezelf gemakkelijk met bediening op afstand, zowel via een app als een bedieningspaneel. Personalisatie op zijn allerhoogste comfortniveau, dus.

Op maat gemaakt: waarom?

Wel, een op maat gemaakte terrasoverkapping is 100 % van jou en past bij niemand anders. Oké, er zullen wel wat raakvlakken zijn, maar een exacte kopie die een andere ook goed vindt, nee. Het is een beetje zoals het verschil tussen een stijlvol made-to-measurekostuum die je lichaam netjes accentueert en een off-the-rackset waar je het maar mee moet doen.

Lamellendaken

Vouwdaken

Pergola's

Driemaal is Schepersrecht

Belgisch familiebedrijf
Kiezen voor Schepers NV is kiezen voor kwaliteit van eigen bodem. Want wat in 1991 begon als een zelfstandig avontuur voor vier broers – drie (Jos, Erik en Joeri) sinds de herstructurering in 2012 – kreeg al snel een vervolg dankzij blije en trouwe klanten.

Particulieren, zelfstandigen én industriëlen
Heb je een eigen zaak, horecapand of kantoor? Geen zorgen, want ook dan ben je welkom. Spring dus gerust eens een keertje binnen en ontdek mee of er muziek in jouw project zit. Ah, daar komen de noten al…

Harol-specialist
Ga je voor rolluiken, zonwering of sectionale poorten? Dan geniet je van de bekende Harol-kwaliteit. Schepers NV is namelijk al jaren partner van het in 1946 opgerichte, Diestse bedrijf. Dubbel-Belgisch, dus!