Familiebedrijf met focus op kwaliteit...

Schepers NV is een klein familiebedrijf gestart in 1991 door vier broers die samen kozen voor een zelfstandig statuut. Begin 2012 vond er een herstructurering plaats binnen het bedrijf. Jos en Erik zetten samen met Joeri het bedrijf verder. Ddaarmee is ook de toekomst verzekerd.

Ons motto was en is nog steeds, het leveren van kwaliteitswerk aan betaalbare prijzen. Met een kleine groep van eigen vakmensen brengen we elke opdracht tot een mooi en afgewerkt geheel, zodat we na meer dan 25 jaar over een uitgebreid en tevreden klantenbestand beschikken. Schepers NV werkt zowel naar particulieren als zelfstandigen en industriëlen, en beschikt over verschillende attesten en certificaten.


Onze service

  • Prijsbewuste offertes: overzichtelijk en gedetailleerd, eerlijke prijzen, concrete afspraken, concurrentieel. Wij zorgen steeds voor de nodige opvolging.

  • Beroepskennis: wij volgen steeds de laatste ontwikkelingen op gebied van onze producten, en staan open voor elke verbetering.

  • Goede samenwerking: Elkeen is onderdeel van ons team, en samen staan we ten dienste van de klant. Elk project verdient bij Schepers NV de volle aandacht.

  • Tevreden klanten: Veel goede referenties dragen er toe bij om ons cliënteel uit te breiden. Ben je tevreden, zeg het voort, ben je ontevreden, zeg het ons !

  • Kwaliteit: Schepers NV kiest voor kwaliteit! Onze onderneming stelt hoge kwaliteitseisen aan materialen en producten, maar ook hebben wij mensen die werken met een hart voor de klanten. Wij zijn overtuigd dat kwaliteit primeert!


Offerte aanvragen

Enkele realisaties

Schepers NV werkte reeds voor o.a. Procter & Gamble (Strombeek-Bever), Basisschool Aan den Boogaerd (Peer), Apotheek Schoofs (Meeuwen), Garage Janssens (Geel), Concentra (Hasselt), ...
Bekijk meer