Úw HAROL specialist in Limburg

Rolluiken

Rolluiken zijn vooral een perfecte beveiliging tegen inbraak. Zij geven u een veiliger gevoel en hebben ook nog een akoestische en isolerende waarde. Daarom zijn de betere rolluiken dan ook vervaardigd van onverwoestbaar aluminium of duurzaam kunststof. Deze rolluiken bestaan uit een aantal lamellen die gevuld zijn met schuim die de extra isolatie en stevigheid biedt. Al deze eigenschappen geven de rolluiken enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie en houden insecten buiten. En, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kunnen licht en lucht naar wens worden doorgelaten.

Rolluiken zijn in talloze kleuren en kleurcombinaties te plaatsen. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. De keuze voor inbouwrolluiken dient meestal genomen bij de opbouw van een project. De voorzetrolluiken bieden een gemakkelijke en ook elegante oplossing voor bestaande gebouwen. Schepers NV levert zowel inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en rolhekken.

Bestaande rolluiken kunnen wij elektrisch maken of zelfs te besturen met een afstandsbediening of beter nog met een weekklok !

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte te vragen!


Zonwering

In de zomer kan de zon soms stevig uithalen en ons het leven erg moeilijk maken. Wij hebben een mooie veranda en kunnen er niet in zitten. Een serre of veranda is een schitterende glazen aanbouw, die de woon- en leefruimte vergroot, de tuin aan uw woonkamer koppelt en laten we eerlijk zijn doorgaans een behoorlijke investering vergt. Wil men dan ook onder die zware omstandigheden optimaal kunnen genieten van de bijzondere sfeer die zo'n aanbouwpaleisje heeft, dan is het gewoon noodzaak om een verandazonwering aan te brengen.

De verandazonwering wordt geplaatst boven op het dak en vormt daarmee een prachtig, harmonieus geheel. Via geleiders glijdt het door u gekozen doek, vanuit een esthetisch gevormde kast, over het dak van uw veranda. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten. U kan kiezen uit diverse soorten doek van voortreffelijke kwaliteit, in alle opzichten aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Zonwering is mogelijk voor zonneschermen, verandazonwering, terras-overkapping, wintertuin-zonwering & screens. Schepers NV levert de modellen met knikarmschermen, uitvalschermen en duostores.

Verschillende bedieningen zijn hier mogelijk: afstandsbediening of een schakelaar (op-stop-neer) en zelfs via een automatische sturing met een Wind- / Zonautomaat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte te vragen!


Sectionale poorten

Schepers NV is gespecialiseerd in de plaatsing en verkoop van alle soorten sectionale poorten van HAROL. Sectionale poorten sluiten uw garage op een veilige, praktische en elegante manier af van de buitenwereld. Plus, sectionale poorten nemen opvallend minder plaats in.

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk:
  • handbediening en sleutel
  • met codeklavier buitenkant en drukknop binnenkant
  • met 2 afstandsbedieningen (= standaard)


Harol Specialist
Offerte aanvragen

Enkele realisaties

Schepers NV werkte reeds voor o.a. Procter & Gamble (Strombeek-Bever), Basisschool Aan den Boogaerd (Peer), Apotheek Schoofs (Meeuwen), Garage Janssens (Geel), Concentra (Hasselt), ...
Bekijk meer